Att välja fåtölj

Att välja fåtölj

Vi kan nästan lova att du hittar din drömfåtölj hos oss. Vi har fåtöljer i alla stilar, material och komforter. Vill du placera den framför öppna spisen, ha den placerad mot din favoritutsikt eller vill du att den ska fungera som en stilren solitär i ditt vardagsrum? Tänk igenom ditt behov, kom till oss och prova dig fram. Det finns inget bättre än att landa i en fåtölj som ger avlastning efter en stressig dag. Hitta fåtöljen som passar just dig och justera sits, svankstöd och nackstöd för bästa komfort. Varsågod och slå dig ner.

Det är skillnad på fåtöljer & fåtöljer

En svart fåtölj i läder och en svart fåtölj i läder. Varför kostar de så olika? Jo, det beror på att fåtöljen i den högre prisklassen är klädd i ett läder av extra hög kvalitet, kanske är den designad samt har en hel del funktioner för högsta komfort. Fåtöljen i den lite lägre prisklassen kanske inte har lika många funktioner och valmöjligheter. Men, det är en fåtölj som mycket väl kan uppfylla dina krav på prisvärd kvalitet och komfort.

Komfortfåtöljer

Komfortfåtöljer

Komfortfåtöljerna är kända för sin sköna komfort och ska ge avlastning efter en stressig dag. Med sin justerbara sits, svankstöd och justerbart nackstöd avlastar den nacke och axlar.

Sits och rygg är dessutom formgjutna för att ge rätt ergonomisk support. Glöm inte fotpallen som är en viktig del för att säkra en god blodcirkulation när man sitter stilla. 

Våra komfortfåtöljer finns i olika prisklasser men alla uppfyller de krav som ställs på en komfortfåtölj. 

Reclinerfåtöljer

Reclinerfåtöljer

Reclinerfåtöljer har blivit väldigt omtyckta och fler och fler upptäcker fördelarna med att använda reclinerns många funktioner. De är särskilt kända för sin nätta storlek och form som gör att de passar in i alla hem, så väl moderna som mer traditionella. De tar heller inte så stor plats, fotstödet är inbyggt i stolen och fälls enkelt ut när du vill vila dina ben. I vanlig ordning är de gediget konstruerade med formgjutna sitsar och ryggar i högkvalitetsskum.

Våra reclinerfåtöljer finns i olika prisklasser men alla uppfyller de krav som ställs på en reclinerfåtölj.

En lugn stund

En lugn stund

Med en solitär fåtölj skapar du en lugn plats för dig själv. Låt den bli en del av sittgruppen eller låt den få en egen hörna i hemmet. Hur du än väljer att placera den kommer den att ge ditt hem en hemtrevlig känsla och en plats för lugn och ro.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ
Eden
BYGGBAR

2.971:-

(3.495:-)
Madison
BYGGBAR

5.266:-

(6.195:-)
Modern Living
BYGGBAR

4.246:-

(4.995:-)
Focus
BYGGBAR

2.971:-

(3.495:-)

Copyright © Mio AB 2017