Att välja bäddsoffa

Att välja bäddsoffa

Bäddsoffor är riktiga problemlösare, men på olika sätt. Hur mycket ska den användas? Var ska den få plats? Hur skönt ska gästerna få sova? Tänk också på hur den ska bäddas ut; framåt eller längs med. Hos oss hittar du bra bäddsoffor som löser problemet. Några är eleganta och passar bra i vardagsrummet, några har pocketresår som gör att gästerna gärna ligger kvar länge. Vissa har dold förvaring i schäslongen/divanen. Sov gott!

En bäddsoffa viks normalt alltid ut från ryggstödet och utåt, och beroende på om den är längsbäddad eller framåtbäddad tar den olika mycket plats i rummet.

En bred soffa är ofta längsbäddad. Du ligger i linje med ryggstödet och det gör att bäddsoffan inte tar så mycket extra plats i rummet när den är utfälld.

En smalare soffa är normalt framåtbäddad för att sängen ska bli lagom lång. Du ligger med huvudet mot ryggstödet och bäddsoffan tar lite mer plats utåt i rummet, mätt från ryggstödet.

Mät upp i rummet hur stor bäddsoffa är, både ihopvikt och utvikt. Välkommen till din butik och prata med en Mio Sängexpert om du är osäker på måtten eller vilken bäddsoffa som passar bäst hemma hos dig.

Bäddsoffan som säng

Bäddsoffan som säng

Vi har ett stort utbud av riktigt bekväma bäddsoffor. De erbjuder både en lång behaglig tv-kväll och en skön nattsömn. Dessa bäddsoffor har precis som många sängar bonellresår, vilket ger en extra bra sovkomfort. Komplettera med en bra bäddmadrass så sover du lika bra i bäddsoffan som i en vanlig säng.

Extra sängkläder

Extra sängkläder

Glöm inte att fylla på med extra kuddar och sängkläder till dina gäster i bäddsoffan. I våra butiker och på mio.se hittar du allt från bäddmadrasser och kuvertsydda lakan till täcken, kuddar och bäddset. Många av våra bäddsoffor har också dold förvaring. Då är ingenting i vägen men ändå nära till hands och det blir lätt att bädda upp när gästerna kommer på besök.


har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2017