Att välja fåtölj

Vi kan nästan lova att du hittar din drömfåtölj hos oss. Vi har fåtöljer i alla stilar, material och komforter. Vill du placera den framför öppna spisen, ha den placerad mot din favoritutsikt eller vill du att den ska fungera som en stilren solitär i ditt vardagsrum? Tänk igenom ditt behov, kom till oss och prova dig fram. Det finns inget bättre än att landa i en fåtölj efter en stressig dag. Varsågod och slå dig ner.

Det är skillnad på fåtöljer & fåtöljer

En svart fåtölj i läder och en svart fåtölj i läder. Varför kostar de så olika? Jo, det beror på att fåtöljen i den högre prisklassen är klädd i ett läder av extra hög kvalitet, kanske är den designad samt har en hel del funktioner för högsta komfort. Fåtöljen i den lite lägre prisklassen kanske inte har lika många funktioner och valmöjligheter. Men, det är en fåtölj som mycket väl kan uppfylla dina krav på prisvärd kvalitet och komfort.

Komfortfåtöljer

Komfortfåtöljerna är kända för sin sköna komfort och ska ge avlastning efter en stressig dag. Med sin justerbara sits, svankstöd och justerbart nackstöd som går att ställa in efter just din kropp avlastar den nacke och axlar. Sits och rygg är dessutom formgjutna för att ge rätt ergonomisk support. Glöm inte fotpallen som är en viktig del för att säkra en god blodcirkulation när man sitter stilla. 

Våra komfortfåtöljer finns i olika prisklasser men alla uppfyller de krav som ställs på en komfortfåtölj. 

Reclinerfåtöljer

Reclinerfåtöljer har blivit väldigt omtyckta och fler och fler upptäcker fördelarna med att använda reclinerns många funktioner. De är särskilt kända för sin nätta storlek och form som gör att de passar in i alla hem, så väl moderna som mer traditionella. De tar heller inte så stor plats, fotstödet är inbyggt i stolen och fälls enkelt ut när du vill vila dina ben. I vanlig ordning är de gediget konstruerade med formgjutna sitsar och ryggar i högkvalitetsskum.

Våra reclinerfåtöljer finns i olika prisklasser men alla uppfyller de krav som ställs på en reclinerfåtölj.

Tyg, läder eller fårskinn?

En fåtölj i tyg, läder eller fårskinn ger sin karaktär åt möbeln. Men, de olika materialvalen har olika egenskaper och det är dessa du ska ta hänsyn till när du gör ditt val. Ett tyg kan du matcha med övrig inredning. En fåtölj i läder har behandlats för att bevara sin naturliga slitstyrka och den kan upplevas kall att sitta i. Fårskinn är en naturprodukt med stora variationer i utseende och struktur beroende på ursprung. Materialet andas och oavsett årstid upplevs fåtöljen behagligt skön att sitta i.

TÄNK PÅ! Nyanser och färgåtergivelser på bilderna på hemsidan kan variera mot verkligheten. Känner du dig osäker rekommenderar vi att besöka en butik före beställning.

Designa själv?

Vår fåtölj Timeout kan du själv bestämma klädsel, underrede och fotpall på. Designa din egna plats. Klicka här för att läs mer.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013