Att välja bäddsoffa

Bäddsoffor är riktiga problemlösare, men på olika sätt. Hur mycket ska den användas? Var ska den få plats? Hur skönt ska gästerna få sova? Tänk också på hur den ska bäddas ut; framåt eller längs med. Hos oss hittar du bra bäddsoffor som löser problemet. Några är eleganta och passar bra i vardagsrummet, några har pocketresår som gör att gästerna gärna ligger kvar länge. Vissa har dold förvaring i schäslongen/divanen. Sov gott!

Bäddsoffan som säng

Vi har ett stort utbud av riktigt bekväma bäddsoffor. De erbjuder både en lång behaglig tv-kväll och en skön nattsömn. Dessa bäddsoffor har precis som många sängar bonellresår, vilket ger en extra bra sovkomfort. Komplettera med en bra bäddmadrass så sover du lika bra i bäddsoffan som i en vanlig säng.

Extra sängkläder

Glöm inte att fylla på med extra kuddar och sängkläder till dina gäster i bäddsoffan. I våra butiker och på mio.se hittar du allt från bäddmadrasser och kuvertsydda lakan till täcken, kuddar och bäddset. Många av våra bäddsoffor har också dold förvaring. Då är ingenting i vägen men ändå nära till hands och det blir lätt att bädda upp när gästerna kommer på besök.


har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013