TEMPUR - Så bekväm att allt du känner är tyngdlöshet

TEMPUR - Så bekväm att allt du känner är tyngdlöshet

Tänk dig att din kropp känns perfekt avslappnad, nästan som om du svävade. TEMPUR®-madrasser formar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och stödjer dig på ett sätt som gör att du känner dig tyngdlös. Det unika TEMPUR-materialet är mjukt där du vill ha det och fast där det behövs, så du kan vakna upp redo för dagen som ligger framför dig.

Här på mio.se presenterar vi de populäraste varianterna och kombinationerna. Välkommen till din butik för att se hela sortimentet och skräddarsy din egen säng.

Sov gott!

Att välja bäddsoffa.

Maximerad tryckavlastning

TEMPUR-materialet är en tryckavlastande yta, konstruerad med en öppen cellstruktur som absorberar och fördelar din kroppsvikt jämnt. Det betyder att du får maximerad bekvämlighet.

Att välja matta.

Personifierat kroppsstöd

TEMPUR-materialet är utformat att vara i det ideala tillståndet för att mjukna, komprimera och forma sig till din kroppsform och vikt vid genomsnittlig sovrumstemperatur. Oavsett vilken position du tycker är mest bekväm, anpassar sig TEMPUR till dig.

Att välja belysning.

Enastående rörelse-upptag

TEMPUR-materialet absorberar rörelse - så att du och din partner kan röra sig utan att riskera att störa varandra.

Att välja belysning.

Garanterat långvarig prestanda

TEMPUR garanterar att madrasserna behåller minst 95% av sin höjd i 10 år, utan klumpar eller knölar. Bara enastående prestanda i många år framöver.

Fri hemleverans vid köp av Tempur-säng

Bekymra dig inte för hur du ska få hem din Tempur-säng. Vi kör hem den till dig alldeles gratis. Fri hemleverans på Tempur gäller till adresser inom butikens kommungräns med fast vägförbindelse. Välj "Hemleverans" vid i kassan, kostnaden för frakten dras av i sista steget i kassan.

Nöjd-kund-garanti

Som en extra trygghet för dig som köper en säng har vi infört en Nöjd-kund-garanti. Den gör det möjligt för dig att byta komfort om sängen känns för hård eller för mjuk.

6 steg till din bästa nattsömn

6 steg till din bästa nattsömn

TEMPUR handlar inte bara om att kunna sova på en bra madrass, det handlar också om att kunna njuta av en perfekt sömnupplevelse och designa en lösning som kompletterar just din sovrumsstil. Din ideala TEMPUR-säng består av en kombination av dessa centrala element.

1. Tempur Promise Box

Med sin kontinentala design ger ramsängen Tempur Promise Box ett modernt intryck. Sängbotten har en insydd madrass och en elegant sömnad med intag som gör att den ser ut att vara delad. En designad genomtänkt helhet ner i minsta detalj, utformad för ett modernt hem.

2. Tempur Promise Continental

Med en stilren design ger kontinentalsängen Promise Continental ett exklusivt intryck. Dessutom är både bäddmadrass och mellandel utan skarv. Den eleganta designen ger en exklusiv känsla.

3. Tempur Promise Adjustable

Stilrena Tempur Promise Adjustable är en ställbar säng som har en höj- och sänkbar funktion för både benen och ryggen. Det ökar komforten och underlättar även när du till exempel vill titta på TV eller läsa en bok i sängen. Oavsett vad du vill göra kan du välja din perfekta position. I de större storlekarna är Adjustable tvådelad och du kan ställa in varje sida efter eget tycke och smak, oberoende av varandra.

1. Runda ek (12 cm / 19 cm)

2. Krom (12 cm / 19 cm)

3. Svart (12 cm / 19 cm)

1. Tempur Original

Hjälper till att ge korrekt positionering för ryggraden när du sover på rygg eller sidan. Den formar sig efter din naturliga kurvatur för att hjälpa nacken och axelmusklerna att slappna av helt och mildrar eventuella obehag. Finns som Small, Medium och Large. Avtagbart tvättbart överdrag och 3 års garanti.

2. Tempur Traditional

Denna kudde har en kramgo känsla och kan lätt formas för bekvämt stöd i alla sovställningar. Den innehåller TEMPUR Extra Soft™-material som försiktigt formar sig efter ditt huvud, nacke och axlar, vilket ger dig anpassat formande stöd. Finns som Mjuk Medium och Fast. Avtagbart tvättbart överdrag och 3 års garanti.

3. Tempur Cloud

Med Tempur Extra Soft-material på insidan för en mjukare första känsla, kommer ditt huvud och nacke stödjas av kudden som formar sig efter din kontur. Köp här. Avtagbart tvättbart överdrag och 3 års garanti.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ
World

1.101:-

(1.295:-)
Trees

1.101:-

(1.295:-)
Life

1.271:-

(1.495:-)
Avery

1.696:-

(1.995:-)
Trees

1.016:-

(1.195:-)
Earth

1.016:-

(1.195:-)
Freja

1.696:-

(1.995:-)

Copyright © Mio AB 2018