Sleeping World – Smartare säng för optimerad sömn

Sleeping World är ett helt nytt sömnkoncept. Här förenas digital teknologi med klassiskt möbelhantverk för att erbjuda optimal sömn för dig som vet att varje dag kan vara den viktigaste i ditt liv. AYA är en helt ny dimension av sängar. Med sköna, smarta och uppkopplade sängar sätts din sömn i fokus, så att du kan fokusera på annat. Men din sensor och ditt medlemskap i Sleeping World community nyttjas modern teknik där algoritmer i appan hjälper dig att mäta och läsa av din sömndata för att identifiera ett långsiktigt optimalt sovmönster.

När du köper en säng från Sleeping World får du medlemskap och access till Sleeping Worlds community, med omfattande kunskap och personligt anpassade förslag som kan förbättra din sömnkvalitet. Allt för att kunna erbjuda dig den bästa möjligheten till sömn via modern teknik och enkla, smarta lösningar.

Sleeping World säljs i utvalda Mio-butiker: Mio Malmö Fosie, Mio Kungens Kurva, Mio Bromma, Mio Västra Frölunda, Mio Uppsala.

1. HITTA RÄTT MODELL


AYA 01
AYA 01 är den första modellen i Sleeping Worlds sängkollektion. Sängarna byggs för att ge dig skön och hälsosam sömn.
 Sängen är smart och uppkopplad och har individuellt verkande fjäderssystem i två lager och tre zoner, för att ge din kropp avlastning och vila. Bäddmadrassen har en mjuk yta närmast kroppen, gjort av ett perforerat och ventilerat skummaterial.

AYA 02
AYA 02 är den andra modellen i Sleeping Worlds sängkollektion. Med smarta lösningar och beprövade material tas komforten ytterligare ett steg. Två samverkande fjädersystem, varav det övre högre än normalt, ger kroppen nya möjligheter till återhämtning under tiden du sover. Bäddmadrassen innehåller ett smart och snabbt trögelastiskt lager som förbättrar följsamheten och tryckavlastningen. Den reagerar direkt, läser av din kropps former och skapar en skön och sval känsla.

AYA 03
AYA 03 är den tredje modellen i Sleeping Worlds sängkollektion. Det är en smart säng som optimerar din sömn. Med tre avancerade och individuellt samverkande fjädersystem varav ett zonindelat lager ger alla förutsättningar för god sömn, återhämtning och för att du ska vakna med ny energi. Bäddmadrassen innehåller ett av världens mest eftertraktade stoppningsmaterial, Talalay naturlatex, som ger en skön ytmjukhet och har en unik andningsförmåga, följsamhet och extra lång hållbarhet.

2. HITTA RÄTT BÄDDMADRASS


AYA 01 Zip Top
I AYA 01, som är Sleeping Worlds basmodell, används ett perforerat HS-skum, ett högelastiskt och slitstarkt material för skön följsamhet och tryckavlastning. Det hålade skummet ger dessutom extra god ventilation för en sund och god sovmiljö.

AYA 02 Zip Top
I AYA 02 används ett Rapid Memory Foam, ett snabbare material i sin reaktionsförmåga jämfört med ett traditionellt Memory Foam. Detta innebär att det lättare anpassar sig och följer kroppens rörelser. Det ändrar inte heller egenskaper beroende på värme och kyla på samma sätt. Bäddmadrassen innehåller en hålad kärna som ger extra god ventilation för ett skönt sovklimat.

AYA 03 Zip Top
I premiummodellen AYA 03, används en Talalay Naturlatex, som är godkänt
av ECO-institutet i Köln samt har en guldcertifiering. Talalaylatex har en öppen cellstruktur, som gör att den andas och har en ytmjukhet vilket gjort den känd som ett av världens mest åtråvärda stoppningsmaterial. I en Talalaylatex finns alla förutsättningar för en god följsamhet och optimal tryckavlastning. Naturlatexen är hålad för att skapa god ventilation och ett sunt klimat.

3. HITTA RÄTT HUVUDGAVEL


AYA 2.1 OXFORD
Oxford är en sänggavel i en stram och elegant design med smarta läderremmar för förvaring av tex. mobiltelefon, surfplatta, tidningar eller glasögon som man enkelt sticker in bakom läderbanden. Fås i valfritt tyg ur AYA Collection. Ingår justerbara ben, höjd 14-18 cm. Passar AYA 01, AYA 02 och AYA 03.

AYA 2.2 CHESTER
Chester är en klassisk sänggavel i pampig och lyxig design. Med en smart förlängning som sätts under gaveln kan du enkelt få den i två olika höjder för ett mer exklusivt uttryck. Fås i valfritt tyg ur AYA Collection. Ingår justerbara ben, höjd 14-18 cm. Passar AYA 01, AYA 02 och AYA 03.

AYA 2.3 COSY
Cozy är en sänggavel med två stora, mjuka och sköna kuddar att luta sig mot. På sidorna finns luckor för smart förvaring av tex. mobiltelefoner, laddare eller en tidning. Fås i valfritt tyg ur AYA Collection. Ingår justerbara ben,
 höjd 14-18 cm. Passar AYA 01, AYA 02 och AYA 03.

AYA 2.4 LIBRARY
Library är en hög sänggavel som ger en ombonad känsla när du ligger i sängen med era förvaringsmöjligheter i hyllorna för ex. böcker, tidningar, surfplattor eller personliga inredningsdetaljer. Fås i valfritt tyg ur AYA Collection. Bokhyllan nns i borstad valnöt eller vitlinjerad ask. Ingår justerbara ben, höjd 14-18 cm. Passar AYA 01, AYA 02 och AYA 03.

4. VÄLJ TYG OCH FÄRG

Aya-sängarna går att få i två olika tyger, ett linne-tyg och ett sammet-tyg. Linnetyget finns i färgerna ljusgrå, mörkgrå och berige. Sammetstyget finnt i färgerna ljusgrå, beige och lavendelrosa. 

5. VÄLJ BEN

Välj mellan sex olika typer av ben som går att få i olika utföranden. 

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2018