Vårt exklusivaste sängsortiment  – handgjord med garanti

Vårt exklusivaste sängsortiment – handgjord med garanti

Har du väl lagt dig i en Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds behöver du inte veta så mycket mer. Då vill du bara ligga kvar. Sängen är välgjord från innersta kärna till yttersta söm. Inga detaljer är lämnade åt slumpen i det här unika samarbetet med Carpe Diem Beds.

En lång tradition av kunskap om design och hantverk ligger bakom den patenterade H-pocket som göms i madrassen. Det unika med H-pocket är att lite luft lämnas mellan varje ”påse” med fjädrar som tillsammans bildar kärnan i madrassen. Luftfickorna som skapas hjälper din axel eller höft att få precis det följsamma mottagande den förtjänar. Samtidigt hjälper de till att transportera bort fukt så att madrassen känns sval och skön mot kroppen.

Oavsett storlek kan du ligga hur du vill i en Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds. Hela sängen avlastar, inga zoner bestämmer var du börjar eller slutar. Men allt börjar hos oss, det är bara här du hittar H-pocket och Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds. Kom in till en butik och upplev hela serien.

Continental Comfort - Bäst i test för andra året i rad!

Continental Comfort - Bäst i test för andra året i rad!

Vi har gjort det igen! Vår kontinentalsäng Cape Farewell Continental Comfort inkl. bäddmadrass Fiord Soft har i ett test av kontinentalsängar utsetts till vinnare, för andra året i rad!

Testet har genomförts av Testfakta och i jämförelse med likvärdiga produkter fick vår kontinentalsäng 4,07 poäng av 5 möjliga.

Två lager pocketresår. Den pocket som ligger närmast kroppen är en patenterad H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Det understa lagret är en stabilare och fastare pocket som ger ett extra djup i sängen. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast. Vi har skapat en säng med ojämförbar tryckavlastning, komfort och andningsförmåga.

En av de bästa sängarna i Enok & Thømpsons sängkollektion och kännetecknas av väldigt fin tryckavlastning, komfort och andningsförmåga. Latex bidrar till sängens luftighet och följsamhet. Tre lager pocketresår. Överst samverkar en stretchpocket tillsammans med vår patenterade H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast.

Tre lager pocketresår. Överst samverkar en stretchpocket tillsammans med vår patenterade H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Stretchpocketen ger en mjukare ytkänsla och ett bättre djup i sängen. Det understa lagret är en stabilare och fastare pocket som ger ett extra djup i sängen. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast.

En ställbar säng med två motorsystem som styrs av en trådlös fjärrkontroll. Du kan ändra läge för både ryggen och benen. Perfekt för dig som vill justera sängen för att få ett optimalt stöd i ländryggen. Två lager pocketresår. Den pocket som ligger närmast kroppen är en patenterad H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Det understa lagret är en stabilare och fastare pocket som ger ett extra djup i sängen. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast.

Handgjord med garanti

Handgjord med garanti

Eftersom sängen är handgjord av utvalda material av hög kvalitet med en unik konstruktion, vågar vi ge dig 25 års garanti på ram- och fjäderbrott. Det är många sköna nätter!

Vår huvudgavel Avon finns i fem olika varianter. Avon rak L samt rak XL finns i bredderna 90, 105, 120, 140, 160, 180 och 210 cm. Avon spikad, pikérad L samt pikérad XL finns i bredderna 160, 180 och 210 cm. Alla huvudgavlar går att få i samtliga tyger.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2018