Vårt exklusivaste sängsortiment – nu med ännu högre komfort.

Har du väl lagt dig i en Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds behöver du inte veta så mycket mer. Då vill du bara ligga kvar. Sängen är välgjord från innersta kärna till yttersta söm. Inga detaljer är lämnade åt slumpen i det här unika samarbetet med Carpe Diem Beds.

En lång tradition av kunskap om design och hantverk ligger bakom den patenterade H-pocket som göms i madrassen. Det unika med H-pocket är att lite luft lämnas mellan varje ”påse” med fjädrar som tillsammans bildar kärnan i madrassen. Luftfickorna som skapas hjälper din axel eller höft att få precis det följsamma mottagande den förtjänar. Samtidigt hjälper de till att transportera bort fukt så att madrassen känns sval och skön mot kroppen.

Oavsett storlek kan du ligga hur du vill i en Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds. Hela sängen avlastar, inga zoner bestämmer var du börjar eller slutar. Men allt börjar hos oss, det är bara här du hittar H-pocket och Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds. Kom in till en butik och upplev hela serien.

Vi har gjort det igen. Vår kontinentalsäng Cape Farewell Continental Comfort inkl. bäddmadrass Fiord Soft har i ett test av kontinentalsängar utsetts till vinnare 2017, för andra året i rad!

Testet har genomförts av Testfakta och i jämförelse med likvärdiga produkter fick vår kontinentalsäng 4,1 poäng av 5 möjliga.

Två lager pocketresår. Den pocket som ligger närmast kroppen är en patenterad H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Det understa lagret är en stabilare och fastare pocket som ger ett extra djup i sängen. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast. Vi har skapat en säng med ojämförbar tryckavlastning, komfort och andningsförmåga.

En av de bästa sängarna i Enok & Thømpsons sängkollektion och kännetecknas av väldigt fin tryckavlastning, komfort och andningsförmåga. Latex bidrar till sängens luftighet och följsamhet. Tre lager pocketresår. Överst samverkar en stretchpocket tillsammans med vår patenterade H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast.

Tre lager pocketresår. Överst samverkar en stretchpocket tillsammans med vår patenterade H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Stretchpocketen ger en mjukare ytkänsla och ett bättre djup i sängen. Det understa lagret är en stabilare och fastare pocket som ger ett extra djup i sängen. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast.

En ställbar säng med två motorsystem som styrs av en trådlös fjärrkontroll. Du kan ändra läge för både ryggen och benen. Perfekt för dig som vill justera sängen för att få ett optimalt stöd i ländryggen. Två lager pocketresår. Den pocket som ligger närmast kroppen är en patenterad H-pocket där varje pocket är mer individuellt anpassad för att ge ett bättre stöd oavsett hur lång du är eller var i sängen du ligger. Det understa lagret är en stabilare och fastare pocket som ger ett extra djup i sängen. Du väljer fasthet – mjuk, medium, fast eller extra fast.

Du sätter din prägel på sängen. För det är dina dagar och nätter. Först och främst: bäddmadrassen. Den hjälper din kropp att andas och hitta sin naturliga position. Sedan: accessoarerna – sängben, huvudgavel, nackkudde, dunkudde och duntäcke. Och till sist: tyger. Du kan välja bland 8 olika färger på tyg. Det är din säng, ditt sovrum.

Vår huvudgavel Avon finns i fem olika varianter. Avon rak L samt rak XL finns i bredderna 90, 105, 120, 140, 160, 180 och 210 cm. Avon spikad, pikérad L samt pikérad XL finns i bredderna 160, 180 och 210 cm. Alla huvudgavlar går att få i samtliga tyger.

Visst längtar man ibland efter att få bädda ner sig i en fluffig hotellsäng. Med våra exklusiva Milford duntäcken av högsta kvalitet kan du skapa din egen hotellkänsla hemma. De är fyllda av vitt anddun och vit andfjäder. Allt för att täcket ska andas och upplevas lätt mot kroppen. Vila sedan huvudet mot en Milford huvudkudde. Sov Gott!

Med ett ljuvligt påslakanset av linne ur vårt Enok & Thømpson sortiment får du en riktigt lyxig känsla. Det heter Westport och är av högsta kvalitet och mycket stilrent. Ett påslakan i 100% linne upplevs varmt och mjukt mot kroppen och har en naturlig glans i sig. Du får dessutom en väldigt snyggt bäddad säng att vila ögat på.

När sängens material har åldrats och nötts – det är då hantverket och kunnandet vi lagt ner i sängarna blir tydligt. För att du ska förstå att vi menar allvar så lämnar vi ett kvarts sekels garanti mot ram- och fjäderbrott. Oavsett vilken säng du bestämmer dig för, kan vi lova dig 25 år i en säng som byggts upp för att passa din kropp. Med andra ord – 25 års skön sömn.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2017