En garderob ska inte bara vara snygg att se på, den ska fylla en funktion. Kanske har du en vägg, ett prång eller en yta i ditt hem där en garderob skulle göra sig bra? Då ska du testa någon av våra byggbara garderober. De finns i olika utföranden och priser. Garderobsbyggaren är enkel att använda och guidar dig genom alla olika valmöjligheter.

Behöver du monteringsanvisning?
Nu hittar du en video där vi steg för steg går igenom hur du monterar ihop garderoben Vertigo. Se filmen här eller längre ner på sidan.

Tips: Tryck på Dölj/Visa dörrar i garderobsbyggaren om du vill kunna se bättre inne i garderoben.

Tyvärr fungerar inte vår garderobsbyggare i surfplatta eller mobil för närvarande.

Vertigo är en modern byggbar garderobsserie med många valmöjligheter för att tillgodose dina behov på bästa sätt. De praktiska skjutdörrarna tar inte någon plats när du öppnar. Det finns flera olika utseenden på skjutdörrarna som du kan välja mellan. Vitfolie, grafitfolie eller varför inte med spegel.

Insidan och inredningen av garderoben har en behaglig grå färg. Vertigo garderob levereras som standard med ett övre hyllplan och en klädstång, så glöm inte att komplettera med fler hyllor eller stänger om du behöver. I serien finner du också lådor i olika storlekar, trådbackar och olika belysningar. Det finns många valmöjligheter och alternativ som du kan fylla din garderob med.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2017