Bäst i test 2016

Bäst i test 2016

Vi har gjort det igen. Vår bäddmadrass Sleep har i ett test av bäddmadrasser utsetts till vinnare december 2016. Testet har genomförts av Testfakta och i jämförelsen med likvärdiga produkter fick vår bäddmadrass 4,4 poäng av 5 möjliga. 

Sleep är en följsam bäddmadrass med kärna av högelastiskt hypersoft skum i kombination med 4-kanals hålfibervadd, som ger en härlig ytmjukhet. Kuvertsydd i samma möbeltyg som Dream, Sleep och Sense kontinental- ram- och ställbara madrasser, och pikerad med mjukt stretchtyg på liggsidan för bästa följsamhet.

Vill du läsa mer om testet? Gör det här på testfakta.se

Vår kontinentalsäng Cape Farewell Continental Comfort inkl. bäddmadrass Fiord Soft har i ett test av kontinentalsängar utsetts till vinnare 2016. Testet har genomförts av Testfakta och i jämförelse med likvärdiga produkter fick vår kontinentalsäng 4,3 poäng av 5 möjliga. 

Hos Enok & Thømpsons by Carpe Diem Beds är ambitionen att skapa en säng med ojämförbar tryckavlastning, komfort och andningsförmåga. Sängarna är handgjorda i Lysekil och har svensk kvalitet rakt igenom. Vi kan därför lämna 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott. En lång tradition av kunskap om design och hantverk ligger bakom den patenterade H-pocket som göms i madrassen. Det unika med H-pocket är att lite luft lämnas mellan varje ”påse” med fjädrar som tillsammans bildar kärnan i madrassen. Luftfickorna som skapas hjälper din axel eller höft att få precis det följsamma mottagande den förtjänar. Samtidigt hjälper de till att transportera bort fukt så att madrassen känns sval och skön mot kroppen.

Vill du läsa mer om testet? Gör det här på testfakta.se

Hos oss hittar du ett brett utbud av sängar i olika prisklasser. Se hela vårt sängsortiment här.

Vi kan sängar

Hos oss hittar du ett brett utbud av sängar i olika prisklasser. Se hela vårt sängsortiment här.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2017