Vårens trender 2017

Släpp in vårljuset och hitta din plats i solen. Nu är alla våra 71 butiker runt om i hela Sverige fyllda av nyheter och trendiga produkter. Här på mio.se hjälper vi dig att följa trenderna inom möbler och heminredning. Låt dig inspireras av våra nya inspirationssidor! Något i bilderna du gillar? Längst ned hittar du alla produkter som är med i bilderna och ännu fler snygga produkter!

Drömmar i marmor

Marmor är hetare än någonsin i inredningstrenderna för 2017. Tillsammans med fina mjuka detaljer ramar du in ditt rum på ett bra sätt. Kika lite extra på den gröna marmorn – den mixar du fint tillsammans med svarta, vita och guldiga nyanser. 

Måla våren blå

Många av vårens nya kuddar går i blått. Samla på dig kuddar i olika material och mönster. Fyll både soffan, utemöbeln och sängen med dem och bilda en vacker helhet. Har du en grundkulör som kompass är det lättare att få ditt rum att harmoniera även om du mixar mönster. Duvblå, denimblå, ljusblå, pastellblå eller aqua? Hitta din egen ton. 

Vårmorgon med attityd

Rama in fluffiga täcken och mjuka kuddar med strama detaljer i mässing och svart. Huvudgaveln är fortfarande aktuell, inte minst nya Fashion, en kaxig skönhet som matchar det snygga sidobordet och avlastningsbordet Inez perfekt. Vårljuset behöver lite attityd att jobba med. 

Vardagens elegans

Det är en konst att möblera för alla sorters måltider. Till våren pekar trenden mot det enkla och rena men kontraster är alltid rätt. Vårt nya rustika matbord Chatham bryter av mot en ren väggyta och med belysning i mässing är matplatsen redo för både fredagsfest och måndagsmiddag. Naturens egna färger syns mycket i vår, och materialen är sådana som man gärna rör vid. 

Förändring i pastell

Det är de små detaljerna som gör det. Pastell som går ton i ton, turkos eller rosa, gärna mot ett matchande blommönstrat kuddfodral, målat i akvarell är en av trenderna våren 2017. När våren är här vill vi alla ge vårt hem ett lyft och här hittar du allt du behöver. Från små fina möbler till andra inredningsdetaljer. 

Siden och sammetslent

Har du tänkt på hur mycket du kan förändra med textilier? Varför inte låt en gardinlängd bli en vacker, ljuddämpande rumsavdelare? Blanda kuddar i olika material och strukturer i soffan eller sängen så får du en lyxig hotellkänsla. Våren bjuder på textilier i pudriga och jordnära toner i len sammet eller silke – framför allt material som skimrar i takt med vårsolens strålar. 

Massor av mönster

Mönstrade mattor kräver mod. Prova att låta randiga och prickiga plastmattor bilda ett alldeles eget mönster på golvet. Låt handvävda, mer diskret mönstrade bomullsmattor ligga omlott i vardagsrummet. Det blir både personligt och snyggt. 

Alltid retro

Stilen håller i sig! Det är något visst med 50- och 60-talets rundade hörn, utställda ben och fina mönster. Retrostilen är alltid rätt. Låt detaljer som kuddar och tidningsställ sprida sin charm i vardagen eller gör om hela rummet till en tidtypisk stilresa. 

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013