Hur gör man för att hitta en bra soffa till ett riktigt bra pris? Ta en titt på en av våra absoluta favoriter, Nevada. Soffan finns i flera olika utföranden, med eller utan schäslong och divan. Nytt för i år är att Nevada även går att få i tyg Alex med ytterligare tio olika färger att välja mellan. Händer det att du somnar till kan en nackkudde vara på sin plats.

Välj mellan tolv färger

Nu får det populära tyget Rocco sällskap av tyget Alex. Tyget ger dig ytterligare tio snygga färger att välja mellan när du ska beställa din Nevada. Välkommen in till någon av våra 71 butiker för att titta.

Slappa med stil

Gör din Nevada extra skön med en nackkudde som ger stöd för huvudet.

Sträck ut benen på en skön schäslong, komplettera med en pläd och ett avlastningsbord för koppen eller chipsskålen.

Flera olika modeller

Nevada finns i flera olika modeller och kan fås med både schäslong och divan. En nyhet är att Nevada nu också finns som hörnsoffa, med eller utan schäslong. Hur många sittplatser behöver du och vilken modell passar bäst?

Hitta din stil

Anpassa din Nevada efter ditt hem och din personlighet. Du väljer själv tyg och hur stor din soffa ska vara. Med en schäslong eller divan får du plats att lägga upp benen. En divan ger dig dessutom extra sittplatser.

Med flera storlekar, modeller och färger, har du möjligheter att utforma soffan efter din egen stil.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013