Wilma

Söker du efter en matplatsserie med hög kvalitet och med många valmöjligheter ska du välja Wilma. Svensktillverkade Wilma är ett genuint hantverk vars formspråk tilltalar många. Serien passar lika bra i lägenheten och villan som på släktgården tack vare sin tidlösa elegans. Wilma är designad av Bratt & Kahl och de har lyckats skapa en tidlös serie anpassad för en modern vardag.

Med de många olika valmöjligheterna på hättorna till stolen och färgen på bordsskivor och stolsitsar kan du skapa din egna möbelgrupp av Wilma. Välj mellan åtta olika tyger och fyra olika utföranden på träslaget; rödvaxad ek, vitvaxad ek, oljad ek eller vitlackerad ek.

Handens verk

Den karaktäristiska Wilma-stolen med kryss i ryggen får nu sällskap av en uppdaterad stol med ribbor och den handmålade stolen går nu att få i vitt med vit sits. För dig som redan har Wilma-stolar – ge dem nytt liv med en ny avtagbar stolshätta – det finns 8 olika tyger/färger att välja mellan.

Vår tanke med Wilma är att stolarna och bordet ska användas i generationer. Serien andas sekelskifte samtidigt som den känns modern.

Olof Bratt & Katrin Kahl,
formgivare

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013