Skagen

Längtan till havet och det nordiska ljuset känns genom hela Skagen-serien. Fint arbetade detaljer på dörrar, lådor och beslag är typiskt för Skagen. Senaste nyheten är det runda soffbordet med den tidlösa bordsytan i rökfärgad ekfaner.

Släpp in ljuset

I vår serie Skagen är det ljuset som kommer i första rummet. Alla möbler är vackert vita - inspirerade av klassisk, skandinavisk design. Det är inte bara stilen som är tidlös - det omsorgsfulla hantverket med de fina arbetade detaljerna gör att du kan njuta av din Skagenmöbel i många, många år framöver.

Stilen är klassisk och det nordiska ljuset silas genom ryggstöd och glasdörrar. Serien Skagen bygger på praktiska lösningar för smart förvaring och avlastning, men är framförallt ett omsorgsfullt hantverk med många fina detaljer som gör ditt hem ombonat och välkomnande!

Varje förvaringsmöbel är monterad vid leverans och har en gedigen konstruktion. Med Skagen kan du möblera hela ditt hem, serien innehåller många olika möbler som passar i så väl kök och vardagsrum som i hall och kontor.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013