Howardsoffan är en klassisk modell som flyttar in i många hem. En howardsoffa som har de typiska armstöden, de vackra svarvade benen och den lilla koppen benen vilar på, trivs både i det moderna och det klassiska hemmet. Soffans form är rak eller svängd och finns även som hörnsoffa. En fåtölj eller fotpall i en avvikande färg är populärt hos många. Det finns många tyger att välja mellan och du väljer komfort efter behov. Hos oss tillåter vi dig att vardagsnjuta i en prisvärd howardsoffa. Välj en skön men enklare modell till ett lägre pris, eller en unik, mjuk modell stoppad med dun/fjäderblandning i ett ovanligt tyg.

Det är skillnad på soffor och soffor

Det händer att soffor som ser nästan likadana ut har helt olika prislappar. Skillnaden brukar visa sig när man har suttit i soffan några tusen gånger hemma. På samma sätt som det finns soffor för olika tillfällen i livet, finns det prislappar som är anpassade efter olika lägen. Hos oss ska alla kunna hitta sin favoritsoffa i en prisklass som passar.

En bra soffa kan ha enklare stoppning och tyg som vi har kunnat få ner priset på. En dyrare kan ha en kraftigare stomme tillverkad i massivt trä, ett exklusivt tyg och en dun/fjäderstoppning som kostar lite mer. Med en dyrare soffa får du ofta också större möjligheter att välja tyg, stoppning och utförande eftersom soffan tillverkas just för dig.

För att göra det lättare att hitta rätt har vi delat in våra soffor i kategorierna bra, bättre och bäst och du får alltid en prisvärd produkt av hög kvalitet oavsett vilken kategori du väljer. Fråga en Mio Inredare i butiken om du behöver hjälp.

Hampton

Ett glamoröst yttre behöver inte synas på prislappen. Hampton är en klassisk howardsoffa med rundade former och finns i flera olika tyger och färger. Du kan välja mellan två komforter; standard eller plus. Med plus har sittplymåerna en topp av bollfiber/skuren polyeter för en lite lyxigare känsla.

Watford

Skön, tidlös och otroligt prisvärd. Det är Watford – en klassisk howardsoffa du hittar i flera utförande – svängd, rak eller som hörnsoffa. Välj mellan standard- eller Delux-komfort och klädslar i många färger. Med Delux är soffan stoppad med en fjäderblandning som inbjuder till långa mysiga samtal och sköna stunder. Komplettera med fotpall eller nackkudde.

Oxford

Oxford är vår mest exklusiva howardsoffa där vi valt materialen med extra omsorg. Allt från de karakteristiskt svarvade benen med hjul, till stoppning och stomme. Det veckade tyget på armstöden och keder på dynorna gör sitt till den tidlösa stilen. Gillar du att sitta mjukt - välj då en Oxford Delux stoppad med fjäderblandning av högsta kvalitet. Du väljer själv tyg och färg. Om du lovar att puffa dynorna ofta så lovar vi en soffa som håller sig skön och stilig länge.

Luton

Luton är en soffa som blandar klassiska och moderna detaljer. Den har Howardsoffans komfort och klassiska känsla, men med sin pikerade rygg har den samtidigt ett modernare och lite tuffare uttryck. Luton finns i flera färger och du kan även få den som en matchande fåtölj.

Lopez

Är howardsoffan inte riktigt din stil har vi ett antal soffor och fåtöljer som påminner om howardsoffan men är lite mer avslappnade. Lopez är en av dessa och finns med valmöjligheter som divan, schäslong och som hörnsoffa.

Lopez finns i flera olika färger och i serien finns också fåtöljer och fotpall. Du kan välja mellan fast eller avtagbar klädsel och plymåerna är fyllda med en härlig fjärderblandning.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013