Underbart är tvättbart

Äntligen! Årets nykomlingar Clean och Hoover är inte bara snygga och stilrena - de är också ovanligt lätta att hålla rena. Båda sofforna finns med avtagbara och maskintvättbara klädslar. Läs mer om Clean och Hoover här nedan. 

Soffan Clean är en perfekt kombination av god design och smarta lösningar. Klädseln är helt avtagbar och du kan tvätta den hemma, vilket förenklar skötseln av soffan. Köp gärna till en extra klädsel att byta med! Clean finns i flera utföranden och du har 28 olika klädslar att välja på.

Genom att byta klädsel på din soffa kan du få ett helt annat uttryck i rummet. Klädseln är lika lätt att dra av som att dra på igen och kuddarna är försedda med dragkedja för enkel hantering. Dessutom garanterar vi att det finns en ny klädsel att köp hos oss i 10 år från inköpsdatumet.

Clean-serien har tre olika armstöd vilket gör att du enkelt kan hitta rätt karaktär på just din soffa. Köp gärna till en extra klädsel till soffan så kan du enkelt byta stil efter säsong eller humör. 

En riktigt välgjord soffa är något att längta hem till. Stora, generösa Hoover har avtagbar klädsel och många av tygerna är tvättbara i maskin i 30°. Leta efter symbolen i bilden för att se om klädseln är tvättbar eller fråga en säljare i din närmaste butik. Bestäm själv om klädseln ska ha kappa eller inte. Hoover har en lite högre rygg och en ovanligt skön komfort. 

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013