Allt för ditt studentrum

Dags att flytta och börja plugga?

Bor du litet och behöver möbler för en billig peng men som ändå har bra kvalitet? Här presenterar vi tre förslag på paket där du får säng, soffa och matplats för under 10.000:-. Skulle inte något av dessa paket passa hittar du fler prisvärda sängar, soffor och matplatser längre ned.

Soffa i modern skandinavisk stil

I detta paket ingår 3-sits soffan Focus, vår mest prisvärda ramsäng Luna och matgruppen Hanna i skandinavisk stil.

Sov gott i sängen Roma

Vill du sova riktigt gott och ha en säng med hög kvalitet? Då är detta paket något för dig. Roma är en härlig och skön ramsäng som ger stöd och avlastning när du sover. Tillsammans med bäddsoffan får dessutom extra sängplatser vid behov.

Mycket för pengarna

Vill du ha mycket för pengarna och ha råd med mer än bara soffa, säng och matplats? Här har vi plockat ihop en paket med även porslin, lampa samt täcke och kudde. Allt under 10.000:-.

Soffor från 3.995:-

Passar inte något av ovanstående paket? Här hittar du fler prisvärda sängar, soffor och matplatser.

Bäddsoffa? Divan? Modern eller klassisk stil? Här under hittar du ett bra utbud av våra mest prisvärda soffor i flera olika stilar.

Sängar från 1.595:-

Ute efter en bra med inte så dyr säng? Här hittar du en komplett sängar inkl. bäddmadrass och ben för 1.695:-.

Matgrupper från 2.295:-

Har du ett litet kök där du inte får plats med ett större matbord? Vi har ett stort utbud av små matgrupper med två eller fyra stolar som passar den lilla lägenheten.