En Timeout är inte bara en fåtölj, det är en vän för livet. Välj noga ut klädsel, underrede och ben eller snurrfot. Att en Timeout har hög komfort, justerbart nackstöd både på höjden, framåt och bakåt och justerbart ryggparti som gör att du sitter ergonomiskt riktigt är en bonus. Fotpallen är ett tillval för dig som gärna lägger upp fötterna på soffbordet.

Du sätter själv din prägel på fåtöljens uttryck genom att bestämma om klädseln ska vara i tyg, fårskinn eller läder. Till Timeout hör också flera olika underreden. Har du drömt om en snurrfot? Klassiska träben? Eller lite striktare stålben? Kombinera med en fin fotpall som gör avkopplingen maximal. Se våra utvalda varianter på Timeout fåtölj och Timeout fotpall.

1. Nackstöd

Kan justeras på höjden, framåt och bakåt för att passa din längd och nacke perfekt. I en Timeout spelar det ingen roll om du är lång eller kort, alla får ett underbart stöd.

2. Ryggparti

Med ett enkelt handgrepp tar du dig från sittande till liggande och tillbaka igen. För att du alltid ska sitta avslappnat och ergonomiskt riktigt samverkar den övre och nedre delen av fåtöljen.

3. Fotpall

Oavsett din längd kommer fotpallens vinkel att ge ett naturligt stöd i alla positioner.

"En bra fåtölj ska man kunna läsa, vila eller lyssna på musik i under flera timmar utan att det blir obekvämt. Det är där nackstödet, fotpallen och det höj- och sänkbara ryggpartiet blir riktigt viktig."

Jahn Aamodt, designer

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013