Designa din byggbara soffa - Mio soffbyggare

Om du vet exakt hur din drömsoffa ska se ut, varför inte göra den själv? Våra byggbara soffor gör det möjligt. Du kan bestämma allt från längd och funktion till form, stil och färg.

Innan du börjar bygga din egen unika soffa är det bra att tänka igenom vilket behov den ska fylla och hur rummet ser ut där du ska ha den. Ska soffan ha tyg eller läder, höga eller låga ben? Ska den vara mjuk att sittligga i, eller skönt sittvänlig. Valmöjligheterna är många och du provar lätt din design i vår soffbyggare.

Såhär fungerar soffbyggaren

1. Välj vilken modell du vill bygga.

2. Välj vilka moduler din soffa ska bestå av.

3. Beroende på vilken modell du valt finns det olika alternativ att gå vidare med. Välj armstöd, ben, tillbehör, klädsel, komfort och om du vill ha ryggplymåer eller lösa kuddar.

Soffbyggaren körs med en insticksfil (plugin) direkt i webbläsaren på din dator (PC och Mac).

Vår mest sålda byggbara soffa heter Sit Down. Den kan varieras och byggas ihop på många olika sätt. För bästa resultat kan du prova dig fram i soffbyggaren, och därefter tar du dig till närmaste butik och provsitter. Val av tyg eller läder är ju också en stor del i valet av soffa och det finns många att välja mellan. I våra butiker kan du även känna på tygkvalitet och välja ut exakt den färg du vill ha.

Bygg din nästa Sit Down-soffa direkt i vår soffbyggare här på webben eller se färdiga kombinationer här.

För dig som har lite högre krav på sittkomfort och samtidigt vill kunna bygga och designa soffan själv är Modern Living ett bra alternativ. Modern Living har en bekväm pocketresår i sitsen vilket gör soffan följsam. Den finns både med lösa ryggkuddar eller fasta plymåer och valet av olika moduler är många. Glöm inte bort tillvalen som till exempel en bekväm nackkudde.

Modern Living kan du bygga direkt i vår soffbyggare här på webben. Du kan också se färdiga kombinationer av Modern Living här.

Vår mest byggbara och mest kvalitativa soffa heter Coffee. Här får du många valmöjligheter av hög kvalitet i både sits, tyg och stomme. Coffee är till för dig som vill designa en egen unik soffa som ska hålla länge. Med en Coffee kan du välja mellan två komforter; standard eller Delux. Med Delux får du en sits av kallskum omsvept av en dun/fjäderblandning. Det finns över 300 olika tyger och läder att välja mellan och många olika moduler. Enklast är att prova dig fram i soffbyggaren och därefter komma in till någon av våra butiker. En komfort syns aldrig – den känns.

Coffee kan du bygga direkt i vår soffbyggare här på webben. Du kan också se färdiga kombinationer av Coffee här.

Enjoy är en byggbar modulsoffa med mycket god sittkomfort och reclinerfunktion. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera olika sätt. Du kombinerar och bygger soffan så att den passar in i ditt hem. Elstyrning av reclinerfunktionen finns att få som tillval. Enjoy finns i läder/konstläder eller kraftigt microtyg med mockakänsla.

Enjoy kan du bygga direkt i vår soffbyggare här på webben. Du kan också se färdiga kombinationer av Enjoy här.

Byggbara soffor i din butik

Om du vill att vi hjälper dig att bygga din nya soffa, eller om soffan du vill ha inte finns med i vår soffbyggare, är du välkommen till någon av våra 71 butiker så hjälper vi dig.

Där kan du också provsitta, se och känna på våra olika soffor innan du bestämmer dig.

Oavsett hur du väljer att kombinera ihop den byggbara soffan Madison landar du i en mjuk och skön möbel med stil. Välj mellan två komforter (Basic och Lux), fyra olika armstöd, tre olika ben och 350 olika tyger. Sitt skräddarsytt.

Madison ingår inte i vår soffbyggare här på webben. Välkommen till din närmaste butik för att bygga din soffa eller se färdiga kombinationer av Madison här.

Söker du efter en klassisk soffa med hög sittkomfort där du själv får bestämma hur den ska se ut? Då söker du efter Eden. Eden har fastare dynor och sittdjupet är lagom för att sitta bekvämt länge. Välj mellan femton olika kombinationer, fyra olika ben och en mängd tyger och färger.

Eden ingår inte i vår soffbyggare här på webben. Välkommen till din närmaste butik för att bygga din soffa eller se färdiga kombinationer av Eden här.

Byggbara Focus passar perfekt för dig som letar efter en modern klassiker där formgivningen aldrig går ur tiden. Välj mellan sexton olika kombinationer, fem olika ben och en mängd olika tyger och färger. Skapa din Focus som passar just dig och ditt hem.

Focus ingår inte i vår soffbyggare här på webben. Välkommen till din närmaste butik för att bygga din soffa eller se färdiga kombinationer av Focus här

Behöver du tips och råd om vad du ska tänka på när du ska köpa soffa?

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ
Enjoy
BYGGBAR

10.995:-

(11.385:-)
Enjoy
BYGGBAR

19.495:-

(20.375:-)
Enjoy
BYGGBAR

21.995:-

(23.570:-)
Enjoy
BYGGBAR

15.895:-

(16.975:-)

Copyright © Mio AB 2013