Dags att flytta ut!

En uteplats blir som ett extra rum under våren, sommaren och hösten. Nedan följer våra bästa tips och trix på hur du inreder din uteplats. 

Morgonstunden. Med en mindre trädgårdsgrupp med två stolar och ett bord görs plats för morgonkaffet i lugn och ro. Slå dig ned med någon du tycker om för att avnjuta morgonen i tystnad eller med ett härligt samtal. Redo för att fånga dagen! 

Redo för balkongliv

Balkongen är också en uteplats! Med lite kärlek och omtanke kan du göra din balkong till en ljuvlig oas som du aldrig vill gå in från. Självklart kan du möblera även en liten balkong med stolar och bord – satsa då på stapelbart och hopfällbart. Krydda med växter, mattor, textilier och stämningsfull belysning. 

Tips för balkongen:

  • Häng upp ljusslingor i olika nivåer och de blir som små stjärnor på balkongen. Hos oss hittar du fler olika ljusslingor i olika färger och former. Se alla ljusslingor här >
  • Ett litet bord eller avlastningsbord ger utrymme för lite förvaring och plats att ställa krukor och växter. 
  • Levande ljus ger en varm och behaglig känsla när det blir mörkt ute. Se alla ljuslyktor här >
  • En pläd eller två är alltid bra för att kunna vira om sig när det blir lite kallt. Se alla plädar här >

Sitt skönt och vackert

Med härliga sittmöbler där många får plats blir uteplatsen ett extra rum, från tidig vår till sen höst. Här hittar du ett stort sortiment av soffor och fåtöljer som man gärna sitter i länge. Ett tips: Komplettera med en dynbox och passande sol- och regnskydd så håller sig dina nya möbler snygga år efter år. 

Tips för uteplatsen:

  • Mysfaktor. Snåla inte på ljus och ljuslyktor då mörkret faller. Häng ljuslyktor från taken, ställ dem på bordet eller en bit bort på en bänk eller i ett fönster. 
  • Mönster och färg. Piff upp trädgårdssoffan med färgsprakande kuddar utöver ryggkuddarna som redan finns i soffan. Blanda gärna olika mönster och former. Se alla kuddar här >
  • Plocka med naturen. Gör vackra stilleben av glas, porslin och växter. Inred uteplatsen med växter och du får en plats som känns ombonad.

Vi har mer än bara trädgårdsmöbler. Hitta detaljerna som göra att uteplatsen känns mer som ett rum. Nyheter till våren är våra trädgårdshyllor Alassio, Porto och Bello. Med ett parasoll kan du få extra skydd mot solen när det är som allra varmat och Cover överdrag skyddar dina utemöbler när det regnet. 

Landa mjukt. Glöm inte mattan på utepltsen! En matta kan du använda till mer än att lägga på golvet. Testa att hänga upp den på väggen som dekoration eller skapa olika instalationer som på bilden. 

Ta ut svängarna. Kombinera olika mönstrade mattor genom att lägga med lager på lager på golvet. Men bra kan vara att de gå i samma färgskala. Se alla mattor här >

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013