Inred med pasteller

När våren är här, vad passar inte bättre än att inreda med härliga pasteller? Nedan följer våra bästa tips på hur du kan skapa din egen pastell-stil till våren.

Mjuka sköna färger som ger ett inre lugn. För att sätta en vårig känsla på ditt hem, jobba med pudriga pasteller som rosa, mint, dov turkos, grå och grön.

Mässing och pasteller. Just nu är mässing en populär accentfärg och passar mycket bra tillsammans med de härliga pastellfärgerna.  

Mönstrade kuddar. Uteplatsen är en bra plats att kunna addera till mer mönster i inredningen – lägg till en matchande kudde i önskad färg och mönster för mer liv i inredningen. Se alla kuddar och kuddfodral här >

Nyheter! Till våren hittar du massa härliga nyheter som passar denna stil - allt från småmöbler till inredningsdetaljer. Allt för att du ska kunna inreda ditt hem precis som du vill. Välkommen in i din närmaste butik för att klämma och känna på alla nyheter. Se alla nyheter här >

Blanda olika mönster. Var inte rädd för att blanda mönster. Märta handduk finns i två olika mönster men har samma turkosa färg vilket gör att det funkar riktigt fint tillsammans. 

Hårt och mjukt. De mjuka pastellfärger gör sig mycket bra mot hårdare material såsom tegel och betong. Turkos och rosa är två färger som passar mycket bra tillsammans.

Utveckla färgspektrat genom att addera detaljer som går ton i ton med de pudriga pastellerna. 

Naturlig dekor. När våren börjar blomma ut är det perfekt tid att plocka in naturen som en fin dekor. Fyll en stor vas med blommor eller plocka andra fina gröna växter att dekorera middagsbordet med. Eller inspireras av mönster och detaljer från natuen. Nyheten Viola är en väggkrok i mässingfärgad metall och gör sig mycket bra tillsammans med de dova och pudriga pastellfärgerna. 

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013