Pigga upp hallen och gör en ny entré. Öppna dörren och kliv in hos dig själv. Hur ser det ut? Gör en ordentlig vårstädning och låt de plagg och saker du faktiskt använder vara framme och ta ordentligt med plats. Stoppa undan vinterkläderna och annat som inte används för tillfället. Låt hallen ge ett öppet, ljust och välkomnande intryck och önska dig och alla gäster välkommen hem.

Med snygga och smart placerade kroklister finns det alltid plats för både jackor, väskor och skateboards. Använd små lådor och korgar för att förvara småsaker som annars ligger framme. Kanske finns det plats i hallen för en passande byrå eller till och med någon av våra garderobslösningar. Med gott om förvaring är det lättare att behålla ordningen.

Snygg förvaring med kaxiga detaljer

Genom att lägga till eller byta ut några få detaljer kan en möbel, och hela hallen, få en helt ny stil. En av vårens heta trender är knoppar, konsoler och hängen i läder.

Byt ut knopparna på byrån i hallen och den kan bli som ny. Komplettera med en eller två hyllor upphängda med våra nya snygga läderkonsoler i matchande färg.

Inredningstips för den lilla hallen

Sittplats Med en liten pall eller sittbänk får du en bra avlastningsyta och ger möjlighet för äldre och yngre att sätta sig ned och ta på sig skorna. 

Olika krokar Använd kroklister på olika höjder och kombinera med tamburmajor eller hatthylla. Då kan alla i familjen hänga på sin egen höjd och du skapar möjligheter att hänga jackor, tröjor och väskor utan att de släpar i golvet. En dekorationsstege blir en spännande detalj som också är perfekt för tunna vårjackor, sjalar och hundens koppel.

Tänk på höjden Hallen är ofta ett litet rum och försök att utnyttja höjden på väggarna för att få plats med all förvaring.

Välkommen in i hallen

Vilket behov av dörrmatta har du? En matta i ull eller kokos avvisar smutsen från skorna. De är båda vackra, välkomnande dörrmattor som passar fint i entrén och hallen. För att skydda ditt hallgolv föreslår vi en dörrmatta med undersida av gummi. Den fångar upp smuts och ligger stilla.

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ
Como
BYGGBAR

14.200:-

Copyright © Mio AB 2013