Inred barnrummet

Låt barnen vara med och inreda sina egna rum. Hitta rätt balans mellan lek, läxor, spel och sömn tillsammans med dina barn. Skapa golvyta för lek och skoj med en säng med mycket förvaring. Sover syskonen bättre i samma rum? Då passar det bra med en våningssäng. Ta en sväng förbi oss nästa gång det är dags att fixa barnrummet, vi har barnmöbler för alla åldrar. Skulle en våningssäng inte vara just det ni behöver har vi familjesängar, loftsängar, växasängar, spjälsängar och sängramar med mycket förvaring. Möbler anpassade för dina barn.

Bygg en koja eller läs sagor på golvet. Ladda upp med ett hav av kuddar i alla möjliga färger och mönster och mys tillsammans med barnen på golvet. Köp till väggar och tak till den nya loftsängen Saga och med det kan ni bygga ett eget litet hus. 

Mer lek! Med vår nya serie Saga kan du kombinera ihop barnrummet så att det passar just ditt barn. Välj mellan våningssäng, loftsäng, rutschkana och skrivbord. Allt för att maximera lek och kreativitet.

Med ett skrivbord i barnens rum finns det ett bra ställe att ge plats åt både lek, pyssel och läxläsning. Glöm inte bra belysning över skrivbordet!

Golv- och sittytor är viktigt för att kunna släppa lös kreativitet och lek. Med mycket förvaring blir det på så sätt lätt att städa och hålla ordning när det är dags att gå och lägga sig. Se vårens nyheter Kids, en soffa och fåtölj, som passar barnen perfekt. Låt dem få en egen hörna i vardagsrummet eller tv-rummet. 

Våra större barn vet precis vad de vill ha. Låt dem få skapa en egen oas i sitt rum med extra allt. Våga använda färg! Vad är barnets favoritfärg? Sätt färg på väggarna och fokusera på neutrala möbler i barnrummet. En enhetlig färgskala i rummet gör att det känns harmoniskt.

Öppen eller stängd förvaring? Vissa saker visar man gärna upp medan andra saker helst ska ligga i en låda. Kombinera öppen och stängd förvaring för bästa resultat. Rada upp leksakerna eller favoritsakerna på en hylla eller på en tavellist och låt det bli en del av inredningen. 

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013