Hos oss hittar du allt du behöver för att ge ditt badrum det lilla extra; handdukar, duschdraperi, badrumsmattor, krokar och förvaring i många olika storlekar. Kom in och inspireras av vårens nya sortiment av badrumstextilier. Till våren hittar du serien Havanna i en ny härlig rosa färg som ger en lugn och mjuk känsla mot det gråa.

Nyheten Petalia är en komplett serie till badrummet. Med färgerna rosa och turkos i mönster av blommor passar serien perfekt till vårens pastelltrend. Ge ditt badrum ett nytt lyft med Petalia-serien. Kombinera med enfärgade handdukar från Pure-serien.

Sätt guldkant på badrummet med serien Diamante som finns i färgerna rosa och klarglas. Med guldiga detaljer i badrummet från du en lyxig känsla. Material som marmor ger också en känsla av lyx. 

Skapa ditt alldeles egna hemmaspa med produkter i läckra förpackningar. Serien Spa är väldoftande produkter från Dickens & Hawthorne. Ett välkänt och etablerat varumärke från familjeägda företaget Cognescenti i Australien med mer än 30 års erfarenhet inom exklusiv skönhetsvård. Produkterna innehåller grönt te som är välkänt för att innehålla höga doser av antioxidanter som verkar läkande, vårdande och föryngrande.

Vilken stil passar din personlighet? Byt enkelt stil på badrummet genom att endast köpa nya korkar. 

Flytta ut

När sommaren knackar på dörren tar vi med badrummet ut. Med rullvagnen Brooklyn kan du smidigt ta med dig allt du behöver till bryggan för att ta ett plurr i sjön. 

Nyheten Hamam är i ett härligt tunt material och funkar lika bra som handduk eller att bara knyta runt sig efter doppet. 

har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2013