mio-color-collection

Mio Color Collection

Mio Color Collection är sammansatt av kulörer ur Alcro Designers Inredningskollektion, färger som alla noggrant valts ut av erkända arkitekter, designer och stylister.

Innan du väljer färg är det viktigt att du vet vilket resultat du vill uppnå. Vissa färger ger ett lugnt och tryggt intryck medan andra ger värme och energi eller sägs sporra intellektet. Tänk också på att vissa färger är lättare att dekorera till än andra. Ta gärna en titt på färgerna nedan för att hitta dina egna favoriter.

OBS! Färgerna på din skärm stämmer inte alltid helt överens med den verkliga kulören. Välkommen in till våra butiker där du kan se de exakta färgerna i våra inspirerande miljöer. Och glöm inte att fråga personalen efter vår färgkarta.

För färgerna i Mio Color Collection erbjuds Alcros kulörgaranti, vilket innebär att du får ny färg om du inte blir nöjd med kulören.

Sober Natur är en vattenburen färg som är miljömärkt med både Svanen och EU-blomman samt rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Att måla med miljöanpassad färg innebär bl. a. att man slipper den starka och hälsofarliga målningslukten, eftersom vattenburen färg bara avdunstar vatten och inget annat.

Man kan alltså vistas i rummet igen så fort det är färdigmålat. Mer information och var du hittar din närmaste Alcro återförsäljare hittar du på alcro.se.

Klicka här för att komma till www.alcro.se